frokost (11.30-15.00)
smørrebrød - vi anbefaler 2 stk.
SPRØD FISK
remoulade - saltet citron - urtesalat
KYLLINGESALAT
svampe - bacon
GRAVAD LAKS
fennikel - rævesauce - lime
TOMAT & ABRIKOS
burrata - basilikum - pinjekerner
DAGENS 2 STYKKER
køkkenet vælger 2 smørrebrød
snacks
oliven med saltet citron
saltede mandler
brød med pisket smør
trøffelpølse med svampedip
sortfodsskinke
chips med dip
pommes frites med dip
stegte jordskokker med yoghurt
børneretter (11.30-15.00)
fish & chips med gnavegrønt
pasta bolognese med parmasan
toast med gnavegrønt
is med knas og bær
120,-
100,-
110,-
95,-
180,-
40,-
40,-
40,-
50,-
80,-
45,-
50,-
65,-
75,-
75,-
60,-
45,-
FROKOST
a la carte - frokost (11.30-15.00)
GRØN SALAT
avokado - æg - pistacie - tun
BURGER
bacon - cheddar - relish - tomat - fritter
TATAR
miso - estragon - løg - æggeblomme
PASTARETTEN
musling - pecorino - basilikum - piquillopeber
CROQUE MADAMME
spejlæg - tomatsalat - gammelknas
OST
3 slags ost - kompot - grahamskiks
SÆSON DESSERT
se sæsonmenu
ÆBLEKAGE
saltkaramel - vaniljeis - mandel
KRINGLE MED CREME
150,-
195,-
145/185,-
185,-
125,-
120,-
100,-
110,-
45,-