frokost (11.30-15.00)

smørrebrød - vi anbefaler 2 stk.


SPRØD FISK
remoulade - saltet citron - urtesalat

KYLLINGESALAT
svampe - bacon

AUBERGINE
gedeost - honning - mandel

REJEMAD
ramsløg - rogn - urtesalat

ROASTBEEF
peberrod - selleri - remoulade - løg

DAGENS 2 STYKKER
køkkenet vælger 2 smørrebrød

snacks

oliven med saltet citron

saltede mandler

brød med pisket smør

panipuri med friskost & jalepaño

snackpølser

chips med dip

pommes frites med dip

aubergine med gedeost, honning & mandel

børneretter (11.30-15.00)

fish & chips 

pasta bolognese med parmesan

fried chicken med fritter

is med knas 


120,-


100,-


95,-


110,-


110,-


180,-



40,-

40,-

40,-

65,-

75,-

45,-

50,-

65,-


75,-

75,-

75,-

45,-

FROKOST

a la carte - frokost (11.30-15.00)

GRØN SALAT
avokado - æg - pistacie - råmarineret tun

BURGER
bacon - cheddar - relish - tomat - fritter 

TATAR
miso - estragon - æggeblomme

PASTARETTEN
musling - pecorino - basilikum - piquillopeber

EGGS BENEDICT 
pocheret æg - hollandaise - skinke

OST
3 slags ost - kompot - grahamskiks

SÆSON DESSERT
se sæsonmenu

ÆBLEKAGE
saltkaramel - vaniljeis - mandel 


KRINGLE MED CREME

150,-

195,-



145/185,-




185,-


135,-


120,-


100,-


110,-


45,-