
frokost (11.30-15.00)
smørrebrød - vi anbefaler 2 stk.
SPRØD FISK
remoulade - saltet citron - urtesalat
KYLLINGESALAT
svampe - bacon
AUBERGINE
gedeost - honning - mandel
REJEMAD
ramsløg - rogn - urtesalat
ROASTBEEF
peberrod - selleri - remoulade - løg
DAGENS 2 STYKKER
køkkenet vælger 2 smørrebrød
snacks
oliven med saltet citron
saltede mandler
brød med pisket smør
panipuri med friskost & jalepaño
snackpølser
chips med dip
pommes frites med dip
aubergine med gedeost, honning & mandel
børneretter (11.30-15.00)
fish & chips
pasta bolognese med parmesan
fried chicken med fritter
is med knas
120,-
100,-
95,-
110,-
110,-
180,-
40,-
40,-
40,-
65,-
75,-
45,-
50,-
65,-
75,-
75,-
75,-
45,-
FROKOST
a la carte - frokost (11.30-15.00)
GRØN SALAT
avokado - æg - pistacie - råmarineret tun
BURGER
bacon - cheddar - relish - tomat - fritter
TATAR
miso - estragon - æggeblomme
PASTARETTEN
musling - pecorino - basilikum - piquillopeber
EGGS BENEDICT
pocheret æg - hollandaise - skinke
OST
3 slags ost - kompot - grahamskiks
SÆSON DESSERT
se sæsonmenu
ÆBLEKAGE
saltkaramel - vaniljeis - mandel
KRINGLE MED CREME
150,-
195,-
145/185,-
185,-
135,-
120,-
100,-
110,-
45,-