frokost (11.30-15.00)

smørrebrød - vi anbefaler 2 stk.


SPRØD FISK
remoulade - saltet citron - urtesalat

KYLLINGESALAT
svampe - bacon

GRAVAD LAKS
fennikel - rævesauce - lime

TOMAT & ABRIKOS
burrata - basilikum - pinjekerner

DAGENS 2 STYKKER
køkkenet vælger 2 smørrebrød

snacks

oliven med saltet citron

saltede mandler

brød med pisket smør

trøffelpølse med svampedip

sortfodsskinke

chips med dip

pommes frites med dip

stegte jordskokker med yoghurt

børneretter (11.30-15.00)

fish & chips med gnavegrønt

pasta bolognese med parmasan

toast med gnavegrønt

is med knas og bær


120,-


100,-


110,-


95,-


180,-



40,-

40,-

40,-

50,-

80,-

45,-

50,-

65,-


75,-

75,-

60,-

45,-

FROKOST

a la carte - frokost (11.30-15.00)

GRØN SALAT
avokado - æg - pistacie - tun

BURGER
bacon - cheddar - relish - tomat - fritter 

TATAR
miso - estragon - løg - æggeblomme

PASTARETTEN
musling - pecorino - basilikum - piquillopeber

CROQUE MADAMME
spejlæg - tomatsalat - gammelknas

OST
3 slags ost - kompot - grahamskiks

SÆSON DESSERT
se sæsonmenu

ÆBLEKAGE
saltkaramel - vaniljeis - mandel 


KRINGLE MED CREME

150,-

195,-



145/185,-




185,-


125,-


120,-


100,-


110,-


45,-